Környezetért Egészségért Sportért Egyesület

Parlagfűmentes ingatlan

A Környezetért Egészségért Sportért Egyesület a Sarkad-DAOP-5.1.1-09-2f-23 „a Komplex fejlesztés a szociális célú város rehabilitáció jegyében Sarkadon” című város rehabilitációs projekthez kapcsolódva az érintett területen mini projektként a parlagfű, mint allergén növény bemutatását, a környezetére, az emberekre gyakorolt hatását,a parlagfű elleni védekezés szükségszerűségét mutatja be,illetve valósítja meg.

A mini projekt keretében meghirdeti a „PARLAGFÛMENTES INGATLAN 2014” akciót.

Jelentkezhet minden a projektben érintett utcán, illetve utca részen lakó polgár.

Érintett utcák felsorolása :

Retek utcától Magyar utca végéig lévő ingatlanok, Losonczy utcától a Hajdú utca és

Szalontai út végéig lévõ ingatlanok, illetve Losonczy, Zrinyi, Rácz, Új, Gólya, Toldi, Galamb, Kapocs, Bokor, Hársfa, Szív, Kis, József Attila, Halász, Somlay, Kodály, Retek, Kijáró, Horgaséri utcákon lévő ingatlanok.

Jelentkezési lapokat a Szalontai úton lévõ élelmiszer boltban lehet átvenni, és kitöltés után leadni. A jelentkezési feltételek a lap mellékletében vannak leírva. Várjuk mindazon a projektben érintett lakók jelentkezését, aki egyébként is rendbe tartják ingatlanukat, környezetüket.

A jelentkezők nevét és címét rögzítjük, a programban az érintett ingatlanok kizárólag csak egyszer vehetnek részt. A résztvevőknek vállalniuk kell, hogy a szervezők ellenőrzést végezzenek az adott ingatlan udvarán.

A jelentkezők között szeptember 11-én Sarkad Város Könyvtárában 5 db 3.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki. A szerencsés nyertesek nevét és címét közzé tesszük a Sarkadi Újságban.

Tisztelt Lakosság! Önöknek nem kell mást tenniük, csak az egyébként is elvégzendő fűnyírást, gyommentesítést elvégezni és a jól végzett munka után még nyerhetnek is,várjuk jelentkezésüket

Nagy Zoltán

a Környezetért Egészségért Sportért Egyesület elnöke

 

A fenti cikk a Sarkadi Újság 2014.08.01 számában jelent meg

Partnereink

Sarkad Város honlapja
1%